Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Animal Cruelty
04 March 2011 | 12:12 AM | 0 comments

puppy nih die kene pukul dengan tuan die.
cite die cmni, tuan die suruh anjing ni berdiri lame2,
tapi anjing ni tak mampu,
HELLO, kalau nak buat helah macam ni,
atleast bagi la dorang treat.

then puppy ni tak leh berdiri lame2,
pastu tuan die pukul die.
tampar die, sepak die,
die dahla ringan, terbang2 die buatnye.
cian die, wuwuwu, cian kan kan.
sbb aku takde video die,
kalau nk tengok leh bukak link ni.
lepas je aku tengok video ni,
aku harap lelaki SIAL ni kene tangkap cepat2.
sedih bodo. babi punye k****.

and now
SPCA dan polis satu asia tengah cari alan
anak haram celaka ni .
Aku harap apek ni memang da masuk jail.
gile pegi seksa anjing comel tu. wuwu.


please remember one thing
walaupun anjing itu haram dipegang oleh orang islam ,
tetapi bukan bermaksud kite boleh pukul anjing,
or lempar batu2 untuk suke2,
contoh nye bile anjing tu tak kacau korang
then korang pegi baling batu,
korang dianggap kejam pade binatang.
korang tak layak pon nak pukul2 binatang tu,
sebab bukan salah die,
die takde akal cam kite leh bepikir!


Old things | New things