Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Ketidakpuashatian
22 February 2011 | 10:15 PM | 0 comments
kalau nak bace post yang die comment


kalau mahu lihat post yang die comment


ape problem budak ni?
dahla gune anonymous,
maybe pengecut kot, huu.
takpe, aku tak kisah, kau pon manusie biase jugak,
banyak buat kesilapan.
lepas ni satu jela aku nak cakap dekat kau,
jangan la gune anonymous,
malu doe, serious ni,
semua orang akan cakap kau ni PENGECUT,
oppss sorry, terlebih sudah.

lain kali guna lah nama ye kalau nak sound saya,
saya boleh terima nasihat orang,
tapi kena tengok jugak cara menegur nye sedare.


Old things | New things