Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Potong ekor kucing?
20 January 2011 | 12:25 AM | 0 comments
sedih sangat hari ni :(
tawu kenape?
tadikan mama ambik aku balek skola,
then hantar adek pegy skola agame,
time tu adek tacing sbb time tu da pkul 3,
sekola agame masuk pkul 2.30
haha, kesian die.

then, mama suh pegy kedai belakang skola tu ,
beli kan air mineral utk adek,
then aku pon pegy, time pegy tu aku nmpk seko kucing,
ekor die macam ade DARAH.

aku beli air mineral and ikan sekor
(sbb die tak jual mknan kucing) kat kedai runcit ni,
then pusing balek pegy dkat kucing tu,
aku tgok ekor die bdarah, aku ingt luke or masok kuman.

rupenye ade org POTONG ekor die :(

tapi kenape? sbb die curi ikan?
tak kesian ke? takde hati perot!
teruk gile la spe yg buat tu,

kucing tu meow2, aku bg ikan tu,
sian sgt kt die, kucing tu comel.
aku pgg die, then mama hon kete,
suh naik cpt, nk bg air mineral kat adek,

aku terus bla, tp tak smpai hati :(

lpas ni aku akan pegy balek cri kucing tu,
nk amek gmba die, nk tnjuk kat sume org. siannye kat die.
tu pon kalo ade lg la kuceng tu :(


p/s: aku syg mkhluk yg ptot dibela, tp kne seksa, mcm kucing and anjing,
ta slh pon nk sian kat anjing, makhluk allah gak tu.


Old things | New things