Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Handphone rosak lagyy :(
29 January 2011 | 1:18 PM | 0 comments
huuu, handphone saket lagy.
salah aku kot.

time tu aku tga bosan sgt tggu bas,
so main game jp. haha,
tgn aku ni gatal sgt,
tetibe je pegy bukak game yg aku tapena bukak.
so dgn tbe2 je, lpas aku end application,
handphone aku terus tak benafas,
die pengsan jap, haha.
aku cube hidupkan,
then die bukak mate,
tp die tnjuk no coverage.

DAMN, tacing dgn aku la tu,
wuuwuu, aku saba je, pastu smpai la mlm,
die tetap cmtu, ohh okayy fine,
kau da rosak, aku paham tu :)

nak anta kedai, tp org cine nak smbut raye plak.
urghh, tpakse tggu afte raye en.
nk handphone, wuaaa, sdey tawu.
dahla aku pegy save bnyk number dlm handphone.
kahkahkah, kesian sye :p


Old things | New things