Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; saket hatyy (!)
29 November 2010 | 2:19 AM | 0 comments
pergghhh, hati mane la yg ta saket kan,
tibe2 ade org hantar post kat wall, die tulis "eh ni acc u lg 1 ke"?
terbakar je bile aku bkk page gurl yg curik pic aku nihh,

1st name die mya mya elle's, WTF?



2nd Fatin Shakirah,



walaweyy, jgn menggelupur la curik gmbae org,
tak matang btol. mcm la aku ni cun sgt,
apehal la ko amek pic aku.
aku mmg bengang gle, time kat myspace dah pna jd cmni,
cume aku buat bdo sbb myspace da jrang org gune.
hmm, bwh ni antare yg kwn2 aku dlm myspace jumpe,






mcm cilakke je curik gmba org siap post status yg bkn2,
ishh, aku engt bnde leh stop cmtu je,
skali kat facebook plak. lahh, mcm s*** je perangai.
kalo aku dpt taw la spe yg buat ni, siap aa, ko akn jd cmni





Old things | New things