Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; ohh my goshh, im in love
29 November 2010 | 2:15 AM | 0 comments
now aku mnt gilegile dgn lagu Bruno Mars nihh,
suke sgt denga sore die walaupon lagu die ta bpe best.
1st time aku dga sore die ni dlm lagu B.o.B ft Bruno Mars-Nothing On You,
skali dga terus syok kat lgu tuhh, tp ta interest lg nk taw spe nyanyi,
tbe kua lak lagu Travie Mccoy Ft Bruno Mars-Billionaire,
time dga ni aku pelik sbb sore die sme cm lgu nthg on u, tp artis nme lain,
then aku search, ohh skali jupe rupe2 nye sore yg sdap tuhh dtg dri Bruno Mars,
time nihh mmg pelik gile la sbb die just Ft. dgn artis tuhh,
tp bg aku die yg sdapkan lagu tu, artis yg nyanyi 2 plak mcm org yg mnumpang.
ishh, sian kat Bruno Mars aku, rupenye nyanyi utk org pnye lgu :)
then, mnt la nk cri lgu die, 1st dga lgu Bruno Mars-Just The Way You Are,
hmm, kureng best, terus mls nk cari psl die.
pastu ade sorg budaak dlm fb ni tnye tw ta lgu Bruno yg bru,
aku ckp ahh Just The Way You Are tu la, die ckp ha ha ha SALAH(!)
die gtaw lgu Grenade, tp time tu buat2 tana dga je lgu ni.
lame kelamean, jd mnt lak. sbb sore die, perghh. LIVE lagi sdap.
ta cye dga kt bwh ni :))



Jarang2 artis lehh nyanyi cmni woo,
walopon rupe ta sehensem artis len, tp,
sore die <3 hee, layaan .



Old things | New things