Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; kuceng kuceng
30 November 2010 | 3:01 AM | 0 comments
SAYE SAYANG KUCENG SAYE SANGAT SANGAT

hee, ary tu aku bru ilang kuceng ksygn aku,
aku pggl die babybie, name die baybie sbb die manje sgt2 mcm baby,
umo die bru 10 bln, die jntan okayy.
sdey sgt time die pegy, air mate aku mengalir dri ptg smpai mlm,
baybie ade kt uma rwang, tp aku stay kat kepong,
sbb skola dkt kt sni, so tpakse stay sni,
uncle dpan uma kt rwang slalu jugak bg die mkn,
tp kdg2 uncle busy, ma pulak ta suke nk duk rwg time skola
sbb jauh katenye -__-'

hmm, 2 hari sebelum nye, aku mmpi baybie gdo dgn kuceng besa,
wane oren, aku jd takot. time ni aku kat kepong,
aku ta sdap aty, mcm2 yg aku pkir, da 3 mggu ta jupe baybie,
aku suh mak blek rwg, tp ma ade bnyk hal.
sumpa time tu mmg aty aku ta sdap, aku tanak pisang bebuah dua kali,
mcm time aku hilang TOMMY dlu :(
aku engt lg, aku ta sdap aty sgt2 time tommy kat kampung,
ma ckp, tade pape la tu, tommy pndai jage diri,
tp tgok? smpai skunk aku ta jupe tommy,
nk sdapkan aty aku ckp tomy ilang, org len jge. hurmm.
walaupun kenyataan aku tw tommy da tade dlm dunia nihh!

berbalik cte sal baybie, aty aku ta sdap sgt sgt2 time tu,
aku tw bnde buruk akan jadi.
last2, time aku blek rwng nk bwk baybie g kepong,
uncle ckp kuceng tu da MATI, uncle tnam mayat die kat hujung sne,
air mate aku terus mengalir, ya allah, sdey gle time ni,
uncle cte lg, adek baybie (name die PUTEH),
die ckp puteh taknak mkn lpas hilang baybie,
uncle bwk puteh g klinik, THANKS UNCLE. tme kaseh sgt2 (!)
smpai skunk puteh survive hidop tanpe baybie,
walaupun mak puteh name BOBO tak syg die da,
bgus kan puteh ni. hee, tp aku ta syg die sgt. huu ;p
aku lg syg abg die BAYBIE, HAHA.
hurmm, aku ngs lme gile, smpai mlm aku ngs.
and aku ta abes2 sebut ayat ni,
"kan btol aku ckp, aku ta sdap aty, aku tw bnde buruk akn jd kt die,
tgok last2 mmg jadi, ini kali kedua aku mmpi cmni, mule2 time Tomy, ni Baybie plak"

Naim ckp : takpe la syg, die da pegy nk wt cne,
die tw tuan die syg die sgt2, sbb tu syg ley mmpi die.
die tw syg ni syg sgt2 dkat kuceng, tu yg syg dpt ptande awal2.


big girl dun cry :(
tp sy nk ngs jugakk, wuu

ni la pic baybie, yang aku jage dari kecik lagi. imysm







Old things | New things